IesacejiemDraudzigs 7

Ar ko sākt, lai pareizi izpildītu ForeHand metienus? Disku Golfs #S1E10

Disku golfā ir atļauti visi metieni, kas izpildīti, metot disku golfa disku ar roku. Šajā video apskatījām forehand metienu tehniku un tās pamatus.

Forehand metiena tehnikai ir trīs galvenie pamatelementi:

  1. Stāja – mēs nostājamies ar kājām atvērtā pozīcijā, un ar ķermeni un pirkstgaliem nedaudz vērstiem pret grozu. Izpildot metienu ar labo roku, labā kāja mums atrodas aizmugurē.
  2. Satvēriens – ar plaukstu un pirkstiem izveidojam “pistolīti” un ieliekam disku īkšķa locītavā starp rādītājpirktu un īkšķi ar diska apakšu vērstu pret rādītājpirkstu. Tad ar šiem pirkstiem satveram disku tā, lai disks justos diez gan stingri jūsu rokā un tas būtu nofiksēts īkšķa locītavā.
  3. Atvēziens – forehand metiena atvēzienu veic, izvirzot disku tālāk no sava ķermeņa un kustību sāk, velkot elkoni cauri savam korpusam. Veicot metienu, izmantojam asas un straujas kustības. un pēc izmešanas atveram plaukstu pret debesīm.

Ja palaidi garām, te vari iepazīties ar backhand metienu tehniku.

Vai tev šis saturs likās noderīgs?

Mēs novērtēsim, ja padalīsies ar šo saturu arī ar saviem draugiem, kolēģiem un tuviniekiem. Ja tev ir kas piebilstams, droši atstāj komentāru zemāk. Kā arī, ja liekas, ka varam šo rakstu ar kaut ko papildināt, droši raksti mums uz [email protected].

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saglabā PAR3 savā telefonā Vēlos Nevēlos