Disku golfa raksts par My disc bag

Disku golfa disku izvēle ar MyDiscBag

Piemērotu disku golfa disku izvēle bieži vien var būt diez gan sarežģīta. Uzsākot savu disku golfa karjeru, atkarībā no tā, cik nopietni šim hobijam vēlamies pievērsties, mēs pērkam daudz un dažādus diskus. Mūsu mērķis ir viens – ātrāk apgūt šo spēli un izvēlēties diskus, kas lidos tālāk un precīzāk. Un tad pienāk tas brīdis, kad diski jau ir gana, taču nepamet sajūta, ka disku golfa somā joprojām kaut kā trūkst, vai arī brīdis, kad gribas somu papildināt ar jaunu disku, tikai nezinām kuru. Šeit palīgā nāk Mydiscbag.com.

Mydiscbag disku golfa disku izvēli padarīs ērtu un saprotamu. Tas ir entuziastu veidots rīks/aplikācija, kas ļauj katram disku golferim pārvaldīt savu disku arsenālu. Jāsaka, ka, lai arī veidots brīvprātīgi un par ziedojumiem, šī platforma ir ļoti kvalitatīvi izstrādāta un reizē vienkārši un efektīvi pilda tās svarīgāko funkciju. Ar vai bez konta izveidošanas katrs lietotājs, ievadot šajā aplikācijā visus savus diskus, var pārredzēt, kādas distances un tipa disks tā somā varētu būt iztrūkstošs, vai varbūt pat lieks. 

MyDiscBag savā datubāzē glabā visus populārāko zīmolu disku golfa diskus un to īpašības, tāpēc atliek vien zināt diska modeli, jo pārējos datus, disku parametrus un lidojuma līknes, aplikācija uzģenerēs pati.

Ko mēs redzam, kad platformā ir savadīti mūsu disku golfa diski?

Kad mūsu diski platformā ir ievadīti, mums ir vairāki veidi, kā pārredzēt disku golfa somas saturu. Pati noderīgākā ir ātruma/stabilitātes tabula, kurā redzam, kā pēc šiem rādītājiem ierindojas mūsu diski. Tā ļoti uzskatāmi parāda, kuros ātruma un stabilitātes segmentos mums ir tukšumi, vai pretēji, kuros segmentos diski pārklājas. Tāpat aplikācija visus diskus ievieto kopējā lidojumu trajektoriju grafikā, tajā varam apskatīt kādas katram no musu diskiem ir optimālās lidojuma dinamikas. Šis skats ir noderīgāks, ja izvēlamies, kurus diskus savstarpēji vēlamies salīdzināt.

Kad Jums ir izveidojies priekšstats par savu disku golfa somas saturu, tad disku golfa disku izvēle ir kļuvusi daudz pārliecinošāka un ir laiks lietderīgi iepirkties mūsu e-vaikalā, izmantojot plašās filtrācijas iespējas. Kā arī jautājumu gadījumā vienmēr varat vērsties pēc padoma, pie kāda no mūsu speciālistiem.

Kādas vēl noderīgas funkcijas piedāvā MyDiscBag?

  • Izveidot vairākas disku golfa somas/krātuves, pārvaldīt tās atsevišķi.
  • Pievienot saviem disku golfa diskiem krāsu, plastiku, svaru un cenu.
  • Pierakstīt piezīmes pie diskiem, kas noder komplektējot disku golfa somu sacensībām
  • Norādīt disku golfa diska stāvokli un piešķirt tam personīgo vērtējumu
  • Manuāli izmainīt disku parametrus un lidojuma līknes, lai tās vairāk atbilstu paša novērojumiem.

Ja šis raksts tev atviegloja disku golfa disku izvēli, tad padalies ar to arī ar saviem draugiem. Un, ja novērtē MyDiscBag centienus radīt vērtīgu platformu, noziedo savus līdzekļus šī rīka autoriem un radītājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saglabā PAR3 savā telefonā Vēlos Nevēlos