par3-disku-golfa-diski-iesacejiem-cover-new

Piemērotākie disku golfa diski iesācējiem

Disku golfs, iespējams, ir vienkāršākais sporta veids, ar kuru sākt nodarboties. Tā vienkāršība un pieejamība ir iemesls disku golfa straujajai attīstībai un popularitātes pieaugumam. Taču, kad ir izdarīta izvēle ar to sākt nodarboties, visbiežāk uzdotais jautājums ir – Kādi ir vispiemērotākie disku golfa diski iesācējiem?

Parasti pie šī jautājuma nonākam, kad disku golfs ir mūs uzrunājis un esam gatavi iegādāties savus pirmos diskus. Pastāv tuvās, vidējās, pustālās un tālās distances disku golfa diski. Un ja ieskatāmies vēl dziļāk, tad katram diskam ir četri galvenie disku golfa disku parametri: ātrums, planējums, trajektorijas novirze un nozemēšanās novirze. Visi šie atribūti sava pirmā disku golfa diska izvēli padara tikai sarežģītāku.

Lai būtu vieglāk apgūt pirmos soļus disku golfā, attīstīt metienu tehniku un to darīt ar baudu, mēs iesakām sākt ar taisnu vidējās distances disku. Ar taisnu, domājot disku golfa disku, kura trajektorijas novirze ir no -1 līdz 0, un nozemēšanās novirze ir no 0 līdz 2, kā piemēram, Latitude 64 Claymore vai Latitude 64 Fuse. Šie disku golfa diski iesācējiem derēs vislabāk, jo tie ir universāli un derēs gan tuvu, gan tālu metienu izdarišanai, kā arī būs lielisks atspūlgs spēlētāja tehnikas novērtēšanai, jo to lidojuma trajektorijas skaidri parādīs, kā disku golfa disks ticis palaists no spēlētaja rokas.

Tie spēlētāji, kuri vēlas nedaudz nopietnāk papildināt savu starta arsenālu, iegādājoties vairāk kā vienu disku, tiem iesakām pievērst uzmanību mūsu interneta veikala filtrācijas iespējām. Kategorijā “Spēles līmenis” atradīsiet spēlētāju līmenim sagrupētus diskus. Šis filtrs jums ļaus atšķirt, kuri ir disku golfa diski iesācējiem, amatieriem un lietpratējiem. Pilns komplekts sanāks, izvēloties pa vienam diskam no katras distances kategorijas: tuvais, vidējais, tālais/pustālais.

Kas vēl noderēs iesācējiem?

Kad diski ir sakomplektēti, lai tie nebūtu jānes rokās, noderēs disku golfa soma, kurā tos pārnēsāt. Iesācējiem un mazākam disku skaitam visdraudzīgākā ir Latitude 64 Slim Jim soma, kurā iespējams ietilpināt līdz 8 diskiem, tai ir papildus kabatas dzēriena pudeles, vērtīgu mantu un mini diska uzglabāšanai. Kā papildus rīks un atbalsts laukumā noteikti būs arī dvielītis. Tas palīdzēs saglabāt diskus sausus un tīrus, kas, savukārt, nozīmē labāku saķeri ar disku metiena brīdī.

Kad ekipējums ir nokomplektēts atbilstoši savam prasībām un vajadzībām, tad varam doties uz kādu no disku golfa laukumiem un izbaudīt spēli. Lai izdodas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saglabā PAR3 savā telefonā Vēlos Nevēlos