disku golfa rezultātu cover

Kā un kur pierakstīt disku golfa rezultātu? Disku Golfs #S1E13

Kā skaitīt disku golfa rezultātu?

Spēlējot disku golfu, mēs skaitām katru izpildīto metienu arī to, kurš trāpīts grozā. Svarīgi arī pēc izspēlētā groza neaizmirst pieskaitīt soda punktus, kuri iegūti, iemetot disku “autā” vai pametot garām “mando”, vai citā veidā. Šo informāciju par soda zonām varam uzzināt pie katras izmetiena vietas, un tas norādīts uz informācijas zīmes, vai attiecīgajā grozā mums ir kāda iespēja iegūt šos soda punktus. Visi izpildītie metieni plus soda punkti veido mūsu rezultātu, kuru mēs pierakstām, pabeidzot katru grozu.

Ar plašāku disku golfa spēles gaitu un vienkāršotiem noteikumiem vari iepazīties šeit!

Kur visērtāk pierakstīt disku golfa rezultātu?

Kad esam izspēlējuši grozu, disku golfa rezultātu visērtāk pierakstīt, izmantojot disku golfa aplikāciju discgolfmetrix.com. Šajā aplikācijā ērti un ātri var reģistrēties un pierakstīt visu dalībnieku metienu un soda punktu skaitu. Laikam ejot, šajā aplikācijā jūs varēsiet atskatītites uz savu progresu un statistiku visos izspēlētājos disku golfa laukumos. Tad, kad jutīsies nobriedis sacensībām, šajā aplikācijā arī notiek reģistrēšanās mazāka un lielāka mēroga disku golfa sacensībām. Izmanto discgolfmetrix.com, jo tas būs ērts rīks, kur ievadīt, sekot savam progresam, kā arī sacensībām.

Vai tev šis saturs likās noderīgs?

Mēs novērtēsim, ja padalīsies ar šo saturu arī ar saviem draugiem, kolēģiem un tuviniekiem. Ja tev ir kas piebilstams, droši atstāj komentāru zemāk. Kā arī, ja liekas, ka varam šo rakstu ar kaut ko papildināt, droši raksti mums uz [email protected].

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saglabā PAR3 savā telefonā Vēlos Nevēlos