IesacejiemDraudzigs

Kā labāk uzsākt disku golfu? Kur spēlēt disku golfu? #S1E3

Ir trīs labākie veidi, kā uzsākt disku golfu!

  1. Ar draugu vai paziņu, kurš ar šo sporta veidu nodarbojās. 85% cilvēku visās aptaujās atbild, ka uzsākt disku golfu tiem palīdzējis kāds draugs vai tuvinieks.
  2. Publiskā pasākumā, kurā iepazīstina ar disku golfu. Katru gadu disku golfa pārstāvji no Latvijas piedalās dažādos publiskos pasākumos un ar savu programu palīdz uzsākt disku golfu un ar to iepazīties.
  3. Laukumā, kurā ir pieejams disku golfa inventārs vai instruktors. Vairāki disku golfa laukumi piedāvā disku nomu un dažos tā pat ir pieejama bez maksas. Ja nav instruktora, ir vērts iepazīties ar disku golfa spēles gaitu un vienkāršajiem noteikumiem, savukārt, ja ir pieejams instruktors, tad viņš būs labs skolotājs, kas palīdzēs jums uzsākt disku golfu.

Iesācējiem piemēroti disku golfa diski pieejami šeit!

Šobrīd Latvijā ir vairāk kā 30 disku golfa laukumi, tos iespājams apskatīt mūsu mājaslapas sadaļā – Disku golfa laukumi Latvijā. Kad esi atradis sev vēlamo disku golfa laukumu, tad dodies un izbaudi šo sporta veidu! Neaizmirsti paņemt līdz savus draugus, jo iespējams arī

Vai tev šis saturs likās noderīgs?

Mēs novērtēsim, ja padalīsies ar šo saturu arī ar saviem draugiem, kolēģiem un tuviniekiem. Ja tev ir kas piebilstams, droši atstāj komentāru zemāk. Kā arī, ja liekas, ka varam šo rakstu ar kaut ko papildināt, droši raksti mums uz [email protected].

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saglabā PAR3 savā telefonā Vēlos Nevēlos