IesacejiemDraudzigs 9

Ar ko sākt, lai pareizi izpildītu tuvos metienus? Disku Golfs #S1E12

Kad mūsu disks ir nozemējies tuvāk grozām, aptuveni desmit līdz divdesmit metru rādiusā, tad ir vērts izmantot tuvās distances metienu tehniku, jo šajā situācijā, mums vairs nav svarīgs attālums, bet gan precizitāte.

Ir trīs galvenās lietas, kā pareizi izpildītu tuvos metienus jeb “puttus”

  • Stāja – nostājamies ar balsta kāju nedaudz pretim grozam, tad pārliecināmies, ka abi pleci ir vēsti virzienā uz grozu. Nedaudz iekliecamies ceļos, lai varam iegūt papildus spēku, izpildot tuvos metienus;
  • Satvēriens – palaižam satvērienu mazliet brīvāku, lai īstajā brīdī būtu vieglāk atlaist disku, plaukstas locītavu nedaudz ierotējam, lai izpildot tuvo metienu mēs varētu panākt, ka disks griežas;
  • Metiens – metienu raidām no apvidu starp krūtīm un vēderu ar paātrinošu kustību. plaukstu atveram virzienā uz grozu, lai disks iegūtu nepieciešamo rotāciju un pārliecinātos, ka tas tiek raidīts mūsu vēlamajā virzienā, groza ķēdēs. Šādi izpildot tuvos metienus mēs iegūsim pēc iespējas labāku precizitāti.

Šajā veikala sadaļā atradīsi sev piemērotus disku tuvo metienu izpildīšanai!

Vai tev šis saturs likās noderīgs?

Mēs novērtēsim, ja padalīsies ar šo saturu arī ar saviem draugiem, kolēģiem un tuviniekiem. Ja tev ir kas piebilstams, droši atstāj komentāru zemāk. Kā arī, ja liekas, ka varam šo rakstu ar kaut ko papildināt, droši raksti mums uz [email protected].

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saglabā PAR3 savā telefonā Vēlos Nevēlos